1. Belföldi Házhozszállítás

Szállítás a GLS Futárszolgálat szolgáltatásával történik. A rendelésről szóló visszaigazolás után 1-3 munkanap alatt szállítják a csomagot, melynek díja a rendelt mennyiségtől függetlenül csak bruttó 995 Ft.  15.000Ft feletti rendelés esetén választhatsz ingyenes szállítást is!

 A rendelés feladásáról e-mailt küldünk, amely tartalmazza a feladási ragszámot. A csomagot csak munkanapon kézbesítik, sikertelen kézbesítés esetén, az azt követő munkanap ismételten.

FONTOS: GLS csomag ügyfélszolgálat: 06-29-88-67-00 munkanapokon 7.00-20.00-ig. A tőlünk e-mailben kapott ragszám bemondásával megtudhatod a kézbesítés várható időpontját! Nyomkövetés a ragszám segítségével itt: https://gls-group.eu/HU/hu/csomagkovetes?match=

2. Személyes átvételi pontok

Amennyiben úgy döntesz, hogy az interneten megrendelt terméket személyesen veszed át valamelyik átvevőpontunkon akkor a következő helyszínek közül választhatsz:  Kattints ide a részletekerét!

Személyes átvétel esetén vállalod, hogy az elkészült termékeket az általad rendelésben megjelölt átvevőponton személyesen, vagy megbízottad által veszed át. Készpénzes fizetés átmenetileg nem elérhető, kérjük válasz más fizetési módot a jelenlegi helyzetben! Honlapunkon biztonságosan tudsz kártyával fizetni a Barion segítségével! Köszönjük a megértést!

3. Külföldi szállítás

A megrendelt pólókat és ajándéktárgyakat, mennyiségtől függően 1-2 munkanap alatt elkészítjük. A szállítási időt és díjakat Európa különböző országaiba az alábbi táblázatban találod. A kosárban tudod majd kiválasztani, hogy melyik országba kéred a szállítást.